Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ) ve Dicle Elektrik Perakende Satış Anonim Şirketi (Dicle EPSAŞ) Mardin il müdürlüklerinde çalışan personeller, şirket tarafından düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.
Ev sahipliğini DEDAŞ Mardin İl Müdürü Tekin Türk ve İl Koordinatörü Osman Hondu’nun yaptığı iftar yemeğine Dicle Elektrik bünyesindeki her 2 şirkette çalışan yaklaşık 300 personel katıldı. Şehir merkezindeki bir otelin bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine, Dicle EDAŞ ve Dicle EPSAŞ il müdürlüklerinde çalışan personel ve saha personelinin yanı sıra Dicle Enerji Yatırım Anonim Şirketi Enerji Grup Başkanı Ahmet Demir, Yönetim Kurulu üyeleri Ebubekir Tivnikli, M. Akif Köse, Genel Koordinatör M. Necat Tur, İnsan Kaynakları Direktörü Can Demir, Proje Direktörü Haydar Özmen, Dicle EPSAŞ İl Müdürü Ekrem Yalçın, Şırnak İl Müdürü Memet Bulut ve birim yöneticileri katıldı.
İftar öncesi kısa bir konuşma yapan Ahmet Demir, personele iftar yemeğine katılmalarından dolayı teşekkür ederek, tüm çalışanlara hayırlı Ramazanlar temennisinde bulundu. İftar yemeğine katılanlar ile tek tek ilgilenen Dicle EDAŞ Mardin İl Müdürü Tekin Türk de iftar yemeklerini artık geleneksel hale getirdiklerini belirtti.