KENDİMİ BULDUM 

Yılport Samsunspor'un tecrübeli oyuncusu Gökhan Alsan, Samsun Medya Grubu'na özel açıklamalarda bulundu. Ertuğrul Sağlam, Samsunspor'daki geleceği, giydiği forma numarası ve şampiyonluk atletleri ile ilgili soruları cevaplayan Alsan, 18 Temmuz'u iple çektiklerini söyledi. Süper Lige çıkana kadar Samsunspor'da kalacağını belirten Gökhan Alsan, "Samsunspor'da kendimi yeniden buldum. Buranın bende yeri özel artık. Süper Lige çıkana kadar hiçbir yere gitmiyorum"dedi.

20 NUMARANIN ANLAMI

Alsan, "Ertuğrul Sağlam denildiğinde fazla bir şey söylemeye gerek yok. Kendisi kariyeri ile herşeyi ortaya koyuyor. Onunla çalıştığım için çok mutluyum. Giydiğim '20' numara hem eşimin hemde büyük kızımın doğum tarihleri. Ailemin bendeki yeri bambaşkadır. Şampiyonluk atletlerini ise her şey netlik kazandığında bastıracağız. Bana 'Atlet reis' lakabı takılması da hem komik hemde sevindirici bir durum. Samsunspor taraftarı herşeyin en güzelini hak ediyor"diye konuştu.

Salim YILDIZ 

UNUTAMADIĞIM TEK MAÇ...  

Tecrübeli oyuncu Gökhan Alsan, Samsunspor'da unutamadığı tek maçın deplasmanda oynanan Manisa FK karşılaşması olduğunu söyledi.