Dün akşam saatlerinde Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na avukatıyla birlikte gelen ünlü şarkıcı Bülent Ersoy, Basın Suçları Savcılarından Metin Küçükerden’e ifade verdi. İfadesinde suçlamaları reddettiği öğrenilen Ersoy’un, “Ben o programı basarım ifadesini tehdit amacıyla söylemedim. Ben program basacak bir insan değilim. Hayatım boyunca kimseyi de şikayet etmedim” şeklinde ifadeler kullandığı belirtildi.
Ersoy’un üzerindeki leopar desenli elbise ve altın sarısı zincir kolyeler ve geniş şapkası dikkat çekti. Yargı çalışanlarıyla hatıra fotoğrafı çektiren Ersoy, kimselere görünmeden adliyeden ayrıldı.

DENİZ AKKAYA DA İFADE VERECEK

Öte yandan, Lerzan Mutlu’nun, Deniz Akkaya ve bir televizyon programında yayınlanan Renkli Sayfalar programı sunucuları ile yapımcıları hakkında da hedef göstermekten savcılığa suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi. Akkaya ve Renkli Sayfalar sunucularının da önümüzdeki günlerde ifade vermeleri bekleniyor.

ERSOY, “CANLI YAYINI BASARIM” DEMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Oya Aydoğan’ı hastanede tedavi gördüğü sıralarda ziyaret eden ünlü sanatçı Bülent Ersoy, hastane çıkışında bir basın açıklaması yapmıştı. Ersoy, Lerzan Mutlu için “Ben bu kıza çok kızgınım, gider canlı yayını basarım” ifadelerini kullanmıştı.

“KATİL GİBİ GÖSTERİLDİM”

Uzun süre magazin programlarında tartışılan bu açıklama üzerine Lerzan Mutlu, avukatı aracılığıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurarak suç duyurusunda bulunmuştu. Suç duyurusu dilekçesinde, Mutlu’nun kamuoyu önünde “katil” gibi lanse edildiği ve lince maruz kaldığı anlatıldı.