1461 Trabzon Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, Centone Karagümrük karşısında altın değerinde üç puan kaybettiklerini söyledi.
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden 1461 Trabzon’da, 2-0 kaybedilen Centone Karagümrük maçı sonrası teknik direktör Hamdi Zıvalıoğlu, mağlubiyeti beklemediklerini belirterek, "Kesinlikle böyle bir mağlubiyet beklemiyorduk. Çünkü bu maç bizim için önemli bir maçtı. Buradan alacağımız 3 puan bizi çok iyi yerlere getirecekti. O doğrultuda maça çıktık. Ama maalesef istediğimiz hiçbir şeyi karşılaşmada gerçekleştiremedik ve mağlup olduk’’ ifadelerinde bulundu.
Zıvalıoğlu, ikinci golün kırılma anı olduğunu belirterek, ’’İlk yediğimiz gol olsun, ikinci yediğimiz gol olsun inanılmaz şekilde kötüydü. İkinci gol tabii ki kırılma anı oldu çünkü iyi ikinci yarıya başlamıştık. Pozisyonlarımız vardı, son vuruşları maalesef yapamadık. Bu nedenle mazeretimiz yok. Hem istediğimiz gibi oynamadık hem de kötü goller yedik. Taraftarlarımızı üzdüğümüz ve yakaladığımız çıkışı sürdüremediğimiz için çok üzgünüz" diye konuştu.
Karagümrük’e yenilmelerine rağmen ilk 5 iddialarının sürdüğünü belirten Zıvalıoğlu, "Bu hafta sonu deplasmanda lig ikincisi Pendikspor ile karşılaşacağız. Kolay bir maç olmayacak. Fakat kazanmaktan başka bir çaremiz yok. Karagümrük maçında kaçan altın değerindeki 3 puanı Pendikspor’u yenerek telafi edeceğiz. Bunun içinde iyi bir hazırlık döneminden geçerek eksiklerimizi gidereceğiz" şeklinde konuştu.
Öte yandan bordo-mavili takım, iki günlük iznin ardından hafta sonu deplasmanda oynayacağı Pendikspor maçı hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Hamdi Zıvalıoğlu nezaretinde yapılan antrenmana sakat olan Mustafa, Emre Torun, Ahmet Sarı ve Savaş çıkmadı. Pendikspor maçında kart cezalısı Yaser, Ahmet Sarı ve Emrullah forma giyemeyecek.