16 yıldır ‘Ebru’ sanatı ile uğraşan Hüseyin Garan, iftardan sonra vatandaşları gezip rahatlamak için Hunat Hatun Kültür ve Sanat Merkezi’ne beklediklerini söyledi.
Hunat Hatun Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki atölyesinde ‘Ebru’ sanatı yapan Hüseyin Garan, Ramazan ayı boyunca da etkinliklerine devam ettiklerini söyledi. Ebru sanatını hem yaptıklarını hem de tanıttıklarını dile getiren Garan, “Hunat Hatun Kültür ve sanat merkezinde Ebru yapıyoruz. Hem yapıyor, hem öğretiyoruz hem de tanıtıyoruz. Tüm Kayseri halkını Hunat Hatun merkezine bekliyoruz. Burada da Ramazan boyunca yine etkinliklerimize devam ediyoruz. Özellikle iftardan sonra halkımızı buraya bekliyoruz. Eğer ebru sanatına merakı olan varsa ebru çalışmalarımızı görmek için buraya gelebilirler” dedi.
Gösterilen ilgiden memnun olduklarını ifade eden Ebru Sanatçısı Hüseyin Garan, “Bunun dışında da tüm Kayseri halkının Ramazan ayını kutluyorum. Ramazan ayında halkımız özellikle akşam saatlerinde iftardan sonra vatandaşlar gezip rahatlamak istiyor. Hunat Hatun Kültür Sanat Merkezine gelenler, ebru sanatı ile karşılaşıyorlar. Vatandaşların ilgisi oldukça memnun ediyor bizleri. Bizde söylenen iltifatlardan hoşlanıyoruz ve herkesi buraya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.