Cem ULUCAN/AYDIN, () - AYDIN'da otomobille çarpışan kamyonetin sürücüsü 49 yaşındaki Ümmet Köse, kaza sonrası takla atan kamyonetten kaçan kurbanlığının peşinden gitti. Otomobildeki 5 kişi ile kamyonetteki 2 kişinin yaralandığı kazada, kurbanlığını bulamayan Köse gözyaşlarına hakim olamadı.
Kaza, Aydın- İzmir karayolu Kardeşköy Mahalle Kavşağı'nda bugün saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Sol şeritte hızlı gittiği tahmin edilen Mehmet Cengiz'in kullandığı 09 UC 818 plakalı otomobil, kurbanlık taşıyan Ümmet Köse'nin kullandığı 09 LR 604 plakalı kamyonete yavaşladığı için arkadan çarptı. Kaza sonrası kurbanlık taşıyan kamyonet takla attı. Kazada, otomobil sürücüsü Mehmet Cengiz, İlhan Orhan, İsabet Orhan, Ahmet Kağan Cengiz, Nurşen Cengiz ile kamyonette bulunan İbrahim Aydın yaralandı. Yaralılar ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
KAMYONET HURDAYA DÖNDÜ
Çine İlçesi'nden aldıkları kurbanlığı Kardeşköy Mahallesi'ne getirdiği öğrenilen kamyonetin sürücü Ümmet Köse, kaza sonrası kaçan büyükbaş kurbanlığının peşinden gitti. Bir süre sonra olay yerine gelen ve kurbanlığını bulamadığı için gözyaşlarını tutamayan Köse, ambulansla hastaneye götürüldü. Takla atan ve arka tekerlekleri kopan kamyonet hurdaya dönerken, hastaneye kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan bayramlaşmak için Aydın Devlet Hastanesi'ni ziyaret eden Vali Erol Ayyıldız da yaralılara geçmiş olsun dedi.
Kaza sonrası bir süre aksayan trafik, yolun açılmasıyla normale döndü. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

FOTOĞRAFLI