PTT 1. Lig'de lider Adanaspor ile deplasmanda karşılaşan Samsunspor, istediği sonucu alamadı. İlk yarıdaki kötü futbolunu 2. yarıda da sürdüren Samsunspor, Emre Uğur'un 2 golüne Kone ile yanıt verdi ancak sahadan 2-1 mağlup ayrılmaktan kurtulamadı. Samsunspor böylece 37 puanda kalarak play-off umutlarını bir hayli azalttı.



MAÇIN ÖNEMLİ DAKİKALARI


6. dk. Adanaspor atağında Mehmet Sak’ın ceza sahası dışından şutunu Furkan önledi. Pozisyonun devamında Furkan Uche Kalu’nun ayaklarından topu aldı.
28.dk. Sağ taraftan gelişen Samsunspor atağında Murat’ın ortasına Musa’nın kafa vuurşunu kaleci Hayrullah iyi uzanarak köşeden çıkardı.
31.dk. Sağ taraftan aldığı top ile ilerleyen Adanasporlu Emre daha sonra içe kat etti ve ceza sahasına girer girmez sol ayağı ile meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 1-0
ddd47. dk. Sağ taraftan Emre gelişen Adanaspor atağında ceza sahasına yapılan orta arka direğe çapıp ağlara gitti. 2-0
s68.dk. Adanaspor savunmasının yavaş davranması ile topu kazanan Kone ceza sahasına girdi ve topu köşeden ağlara bıraktı. 2-1
81.dk. Sol taraftan ani gelişen Adanaspor atağında kale sahası içine yapılan ortaya Megaye’nin vuruşunu kaleci Furkan köşeden kornere çeldi.

STAD: 5 Ocak Fatih Terim

HAKEMLER: İlker Meral, Baki Yiğit, Ahmet Ayaz

ADANASPOR A.Ş:
Hayrullah Mert Akyüz, Emre Uğur Uruç, Vınıcıus Jose Ignacıo, Merthan Açıl, Canberk Dilaver, Tevfik Altındağ, Mehmet Sak(Dk.57 Renan Rodrigues Da Silva), Mustafa Sami Can Keskin, Nduka Morrıson Ozokwo, Uche Kalu, Magaye Gueye(Dk.83 Ahmet Dereli).

SAMSUNSPOR: Furkan Köse, Fatih Kılıçkaya, Ousmane N'diaye, Musa Aydın(Dk.66 Galin İvanov), Oğuzhan Berber, Murat Gürbüzerol, Mustafa Sevgi, Hasan Kılıç, Famoussa Kone, Ersel Aslıyürek(dK.53 Francıs Ofoedu), Taha Yalçıner(Dk.53 Ehiosun Ekigho)

GOLLER: Dk.31 ve 47 Emre Uğur Uruç(Adana), Dk.68 Kone(Samsun)

SARI KARTLAR: Ofoedu, N'diaye(Samsun), Ignacao(Adana)