Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Milletvekili Zeki Çakan, Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş’i makamında ziyaret etti. Görüşmede karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Milletvekili ve 1. sıra adayı Zeki Çakan, Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş’i makamında ziyaret etti. Zeki Çakan belediyeciliğin azimle ve büyük bir kararlılıkla yapılması gereken bir hizmet yeri olduğuna dikkat çekti. Belediyeciliğin insanın doğması ile başladığını ifade eden Çakan, "İnsanoğlu ölür, öldüğü zaman belediyecilik devam eder. İnsanoğlu öldükten sonra defin ve mezarlık işleri belediyenin asli görevidir. Bu sebeple belediyecilik çok ulvi ve değerli bir görevdir. Belediye başkanımız Zerrin hanımefendinin göreve geldikten sonra yapmış olduğu çalışmalarını yakından takip ediyor ve takdir ediyorum. Başkanımız devletini seven, bayrağını seven milletimizin birlik ve beraberliğini isteyen dürüst bir kardeşimizdir. Öğretmenlik ve sendikacılık yaptığı günlerden kendisini tanıyorum. Başkanımızın gayretini ve azmini takdir ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarında kendilerine başarılar diliyorum” dedi.
Başkan Zerrin Güneş ise yaptığı konuşmasında, "Geçtiğimiz dönemlerde ülkemizde bakanlık yapmış ve şu anda da ilimiz milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bulunan değerli büyüğümüz, abimiz sayın Zeki Çakan beyefendinin Zonguldak için yapmış olduğu çalışmalarını ve hizmetlerini her zaman takdir etmekteyiz. Onun bu bilgi ve birikiminden her zaman yararlanmamız gerektiğini düşünüyorum. 1 Kasım Milletvekilliği seçimlerinde kendisine başarılar dilerim. Bir kez daha ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür eder, saygı ve sevgilerimi sunarım” diye konuştu.