Ordu Ulubey Kaymakamı Emrullah Temizkan ve Belediye Başkanı İsa Türkcan sabah namazının ardından düzenlenen kahvaltıda gençlerle bir araya geldi.
Ordu’da gençler kendi aralarında kurdukları platformla her cuma sabah namazından sonra kahvaltıda bir araya geliyor. Ordu’nun Ulubey ilçesine bağlı Uzun Mahmut Mahallesi gençleri kendi aralarında oluşturdukları ’Uzun Mahmut Gençlik Platformu’ ile her cuma günü farklı bir camide sabah namazını kıldıktan sonra bir araya gelerek kahvaltı düzenliyor. Platform bu haftada Ulubey Merkez Camisi’nde etkinlik düzenledi. Düzenlenen etkinliğe Ulubey Kayamakamı Emrullah Temizkan, Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, Ulubey Müftüsü Hüseyin İspirlioğlu, Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi Eski Başhakemi Özgür Enginyurt, platform üyeleri ve gençler katıldı. Ulubey Merkez Camisi’nde kılınan sabah namazının ardından kahvaltı yapıldı.
TEMİZKAN: "KARDEŞLİK DUYGULARI İLE TOPLANIYORLAR"
Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği organizasyonda konuşan Ulubey Kaymakamı Emrullah Temizkan, sabah namazlarında bir araya gelmenin çok güzel ve örnek bir davranış olduğunu söyledi. Yapılan organizasyonları sosyal medya üzerinden sürekli takip ettiğini belirten Temizkan, "Gençlerimiz yapmış olduğu etkinlik Altınordu ilçesinde bulunan camilerde devam ediyordu. Bizde Ulubeyli gençleri kendi evlerinde ağırlamak istedik ve Ulubey’e davet ettik. Bu organizasyonlarla gençlerimiz kardeşlik duyguları ile toplanarak, birlik ve beraberliğin tohumlarını atıyorlar. Ben böyle bir organizsyonu düşünen uygulayan arkadaşlarıma ve katılım gösteren genç yaşlı herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Etkinlik kahvaltının ardından hatıra fotoğrafı çekilerek sona erdi.