Bolu İl Genel Meclisi’nde kamu kurum ve kuruluşlarının bütçe görüşmeleri devam ederken, bugün yapılan toplantıda Sağlık İl Müdürlüğü ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nün bütçeleri görüşüldü.

Mücahit Kutlu başkanlığında gerçekleşen İl Genel Meclisi Kasım ayı toplantılarında bütçe görüşmeleri kapsamında iki kurumun bütçesi görüşüldü. İlk olarak İl Özel İdaresi 2014 yılı bütçe taslağı üzerinde Sağlık İl Müdürlüğü bütçe ödenekleri üzerinde genel görüşme yapıldı. Sunum eşliğinde müdürlüğün çalışmaları hakkında meclis üyelerini bilgilendiren İl Sağlık Müdürü Dr. Mahmut Arık, 2014 yılı için ödenek talebinde bulundu. Daha sonra konu incelenmek üzere Çevre ve Sağlık Komisyonuna havale edildi.

Daha sonra İl Özel İdaresi 2014 yılı bütçe taslağı üzerinde İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünün bütçe ödenekleri üzerinde genel görüşme yapıldı. Müdür Hasan Erdoğan’da çalışmalarını anlatarak meclisten ödenek talepleri olduğunu aktardı. Bu konu da incelenmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi. İl Genel Meclisi’nde yarın İl Özel İdare Genel Sekreterliğinin bütçesi görüşülecek.