Haziran ayında Tunceli-Pülümür’de direklere bayrak astığı sırada tepelerde mevzilenen teröristler tarafından kurşun yağmuruna tutulan Trabzonlu tır şoförü Abdullah Özer, bu kez Tunceli-Pülümür karayolundaki tüm direklere ve tünel duvarlarına sprey boya ile Türk bayrağı motifi işledi.

Haziran ayında Tunceli-Pülümür karayolunda PKK tarafından kaçırılan ve cansız bedeni ırmak kenarında bulunan öğretmen Necmettin Yılmaz’ın büyük boy fotoğrafı ile Türk bayrağını Tunceli-Pülümür yoluna asan Abdullah Özer, aracına geri döndüğü sırada tepelerde mevzilenen teröristler tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Belinden tabancasını çıkararak arabasını siper olarak kullanan ve kendini savunan Abdullah Özer, ateşin kesilmesi üzerine olay yerinden ayrıldı. Abdullah Özer ve arkadaşı yara almadan kurtuldu.

Daha önce 2 bin 900 rakımlı Kato Dağı’nın zirvesine helikopter kazasında şehit olan 13 askerin fotoğrafının yer aldığı dev Türk bayrağı asan, bir süre önce buradaki askerlerle piknik yaparak mangal ziyafeti veren Trabzonlu tır şoförü Abdullah Özer, bu kez yine Tunceli’de idi. Daha önce Tunceli-Pülümür yolunda teröristlerle çatışan Abdullah Özer, bu kez aynı yol güzergahında ilginç bir yola başvurdu. Tunceli-Pülümür arasındaki 66 km’de bulunan tüm tünel ve yol kenarlarındaki elektrik direklerine sprey boya ile ay-yıldız motifi işleyen Abdullah Özer, “Türkiye’nin diğer tüm şehirleri neyse Tunceli’de odur” dedi. Zaman zaman bölücü terör örgütüne destek amaçlı slogan ve yazıların üzerine de Türk bayrağı motifi işleyen Abdullah Özer, gece boyunca sürdürdüğü operasyonu başarıyla tamamladı.