Devlet Personel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Salim Kahramanoğlu, AK Parti’den Yozgat Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.
Yozgat Yimpaş AVM Salonunda bir basın toplantısı düzenleyerek AK Parti Yozgat Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıklayan Kahramanoğlu, Maliye Bakanlığı, Başbakanlık, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığında geçen 18 yıllık bürokratik bilgi birikimi ve deneyimini doğduğu ve hayatımın yarısını geçirdiğim toprakların hizmetine sunmak için milletvekili aday adayı olduğunu belirterek, “ Bürokratik gücün siyasi güçle birleşmesinden oluşacak sinerjiyi Yozgat’ın hizmetine sunmak istiyorum. Devlet çarkının nasıl işlediğini, hangi işin hangi kurum tarafından yapıldığını ve şube müdüründen bitecek bir işin müsteşardan istenmeyeceğini biliyor ve yapılacak işlerin hızlı bir şekilde tamamlanmasının nasıl sağlanacağını biliyor ve bunu Yozgat için harekete geçirmek istiyorum. Yeni Türkiye yolculuğunun lokomotif gücü olacak Yozgat’ın ruhunu Ankara’ya hak ettiği şekilde yansıtmak istiyorum.
Yozgat’ın insan ve yatırım kaynaklarının doğru zamanda ve doğru yerde kullanılmasına öncülük ederek etkili ve sürdürülebilir bir gelecek için, medeniyet ufkumuzun, merhametin ve insanlığın adalet yürüyüşünün bugünkü temsilcisi AK Parti’nin tarihi yürüyüşünde yer almak için, adalet, özgürlük, güvenlik, birlik-beraberlik, emanet ve izzet ilkeleri üzerine siyaset felsefesini oluşturan AK Parti’nin misyonuna uygun hayırlı hizmetlere vesile olabilmek için, yutkunan Türkiye yerine haykıran ve zulme rıza göstermeyen bir Türkiye’nin devamı için milletvekili aday adayı oldum” dedi.
Yozgat’ın dinamiklerinin harekete geçirilmesi gerektiğini vurgulayan Kahramanoğlu, “Tarım ve hayvancılık konusunda Yozgat önemli bir bölgedir, bunun çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini biliyorum. Yine termal kaynaklarımızı, turizmde en iyi şekilde değerlendirilmesi yönünde çalışmalar, Hızlı Tren’in Yozgat’a katacağı değerler bizim için ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Milletvekili proje yapmaz, yapılan projelerin önünü açar, engelleri ortadan kaldırır, bizde 18 yıllık bürokratik tecrübemizle projelerin en hızlı bir şekilde hayata geçirilmesini yönünde hareket edeceğiz” diye konuştu.