Çorum'un Sungurlu ilçesinde trafik kazasında şehit olan polis memuru Ömer Kesim için İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi.

Törene Çorum Valisi Sabri Başköy, Kaymakam Osaman Beyazyıldız, Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner ile Çorum ve Sungurlu'dan çok sayıda görev arkadaşları ve vatandaş katıldı. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından şehidin öz geçmişi okundu. Yapılan dua ile tören sona erdi. Şehidin naaşı memleketi Amasya'nın Taşova ilçesine gönderildi.

ZİNCİRLEME KAZADA ŞEHİT OLMUŞTU

Sungurlu'da, yolcu otobüsünün trafik polisi aracına, daha sonra polis aracına kamyonetin çarpması sonucu meydana gelen zincirleme trafik kazasında 1 polis şehit oldu, 3 kişi yaralandı. Kaza dün gece meydana geldi. Güney Doğan (47) yönetimindeki 34 VA 1879 plakalı yolcu otobüsü Sungurlu-Çorum karayolu 16. kilometresinde Sungurlu Bölge Trafik Amirliği'nde görevli polis memuru Ömer Kesim'in (39) idaresindeki 19 A 0012 plakalı polis otomobiline çarptı. Çarpmanın etkisiyle karşı şeride geçen polis otomobiline İlhan Tanrıverdi (43) yönetimindeki 52 AV 222 plakalı kamyonet çarptı.

Kazada polis memuru Ömer Kesim, kamyonet sürücüsü İlhan Tanrıverdi ve kamyonette yolcu olarak bulunan Erdinç Bektaş (35) ve Yener Aşkın (38) yaralandı. Sungurlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan polis memuru yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.