Bartın Belediyesi Spor Kulübü Tenis Takımı sporcusu Cihan Çakmak, İzmir’de düzenlenen Tekerlekli Sandalye Tenis Turnuvası’nda şampiyon oldu.

İzmir Kültür Park’ta düzenlenen Tekerlekli Sandalye Tenis Turnuvası sona erdi. Çekişmeli ve birbirinden zor maçlara sahne olan turnuvada ilimizi antrenör Ali Güler önderliğinde Bartın Belediyesi Spor Kulübü sporcularından Sefa Ercan, Kenan Yaprak ve Cihan Çakmakçı ile Ali Güler ve Tenis Kulübü oyuncusu Ravza Karataş başarı ile temsil etti. Bartın Belediyesi Spor Kulübü Tenis Takımı’nın sporcularından Cihan Çakmakçı, Junior Mix kategorisinde şampiyon oldu.

Başkan sporcuları tebrik etti

Turnuvada şampiyon olan Bartın Belediyesi Spor Kulübü sporcusu Cihan Çakmakçı’yı tebrik eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “İlimizi ve kulübümüzü ülkemizde ve ulusal platformlarda en iyi şekilde temsil eden bu özel sporcularımız her zaman bizleri onurlandırdılar, gururlandırdılar. Bizde her zaman onların spor yapmalarını kolaylaştırma anlamında elimizden gelen desteği sağlamaya çalışıyoruz. Sporcularımız İzmir’de düzenlenen Tekerlekli Sandalye Tenis Turnuvası’nda büyük bir başarı elde ettiler. Sporcularımızdan Cihan Çakmakçı birbirinden zor maçlar sonunda şampiyon olmuştur. Çakmakçı’yı ve diğer sporcu kardeşlerimizi mücadelelerinden dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Güler’den Başkan Akın’a teşekkür

Turnuva sonrası katkıda bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’a teşekkür eden Antrenör Ali Güler, “İzmir Kültür Park Tenis Kulübünde düzenlenen Tekerlekli Sandalye Tenis Müsabakalarında Bartın Belediyesi Spor Kulübü sporcusu Cihan Çakmakçı Junior Mix Kategorisinde şampiyon olmuştur. Turnuvayı organize eden ve emeği geçen herkese, TBESF’ne Kültür Park Tenis Kulübüne, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’a ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.