Nisan ayında da tiyatroseverlerle buluşmaya devam edecek olan Mamak Belediyesi Kent Tiyatrosu Topluluğu, “Çocuklara Masallar” adlı oyunu 7 Nisan’da sahneleyecek.

Her geçen yıl başarı çıtasını daha da yukarı çekmeyi başaran Kent Tiyatrosu, yeni bir oyunu daha sahneye taşıyor. Nisan ayında sahneleyecekleri “Çocuklara Masallar” adlı oyun için hazırlıklarını tamamlayan topluluk, ilk gösterimi 7 Nisan Cumartesi günü saat 15.00’te Mamak Kültür Merkezi Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde gerçekleştirecek.

Kültür ve sanata desteklerinin artarak devam edeceğinin altını çizen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Tiyatro alanındaki başarımızı her geçen gün arttırıyoruz. Türk tiyatrosuna önemli kazanımlar sağlıyoruz. Her hafta sonu ücretsiz olarak sahne alan Kent Tiyatrosu ekibine çalışmalarında başarılar diliyor, tüm çocuklarımızı oyunlarımıza bekliyorum” dedi.

Çocuklar da sahne deneyimi yaşayacak

Gerek senaryosu, gerekse oyuncuları ile tamamen Mamak Belediyesinin kendi ürünü olan “Çocuklara Masallar”, meddah eşliğinde Keloğlan, Dede Korkut, Nasrettin Hoca ve ninelerimizin anlattığı masallardan oluşan bir kolaj çalışması. Oyunu izlemeye gelen çocukların sahneye çıkarak masal kahramanlarından birini doğaçlama olarak canlandıracağı oyun, Nisan ayı boyunca seyirciyi selamlayacak.