Galatasaray Kaptanı Selçuk İnan’ı düğününde takım arkadaşları da yalnız bırakmadı.
Galatasaray’ın başarılı kaptanı Selçuk İnan dünya evine girdi. Düğüne spor, sanat ve iş dünyasından birçok ünlü katılırken, takım arkadaşları da kaptanı mutlu gününde yalnız bırakmadı.
KAYA: “ŞAMPİYONLUK VE DÜĞÜNÜ BERABER KUTLAYACAĞIZ”
Düğün öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Galatasaray’ın yıldız ismi Semih Kaya çok mutlu olduklarını belirterek, “Mutluyuz kaptanımızın bu mutluluğunda onu yalnız bırakmadığımız için. Şampiyonluğu düğünle birlikte kutlayacağız. Çok anlamlı ve güzel bir gece olacak. Umarım ömür boyu mutlu olurlar” dedi.
ÇOLAK: “MUTLULUKLAR DİLİYORUM”
Galatasaray’ın geç yıldızı Emre Çolak ise, “İlk başta tatilimizi böldüğü için Selçuk ağabeye serzenişte bulunuyorum. Selçuk ve Burak ağabeyin evlenmesini istiyordum. Burak ağabeyi gördük. Selçuk ağabeyi de göreceğiz. Mutluluklar diliyorum onlara” dedi.
“BEN REKABETE HAZIRIM”
Takımdaki transfer hakkında da açıklamalarda bulunan Emre, kendi forma şansı hakkında da konuştu. Emre, “Sabri ve Aydın ağabey kulübün çocukları onlara gereken yapılacaktır. Transferlerle ilgili de camiamız için en iyi neyse o olsun. Ben rekabete hazırım. Sezon başında çalışıp elimden geleni yapacağım. Her sene transfer oluyor ve soruyorlar bunu bana ama ben her sene 25-30 maçın üstünde oynuyorum. Allah’ın izniyle yine çalışıp forma şansı yakalamak istiyorum. Umarım transferlerimiz iyi olur” ifadelerini kullandı.
Milli takım ve Fatih Terim için ise Emre, “Fatih hocama çok teşekkür ederim. Hocam bana güveniyor ve ben elimden geleni yapıyorum” şeklinde konuştu.
TURAN: “ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR”
Arda Turan da Selçuk İnan’a mutluluklar dileyerek, “Çok sevdiğim bir kardeşim. Ömür boyu mutlu olur inşallah. Mutlu günleri, şampiyonluktan sonra da evleniyor. Her şey yolunda. Mutluluklar” dedi.