Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Kanal S TV'de yayınlanan Samsunspor Özel programında önemli açıklamalarda bulundu. Eroğlu, "İnanın Samsunspor hayalim her zaman vardı" dedi.

"SAMSUNSPOR HAYALİM HEP VARDI"

Hayalinde hep Samsunspor'u çalıştırmak olduğunu belirten teknik adam, "Birçok kişi beni milli takıma yakıştırıyordu. Gelişim direktörlüğü manasında. Ama ben hep, hedefi olan, şampiyonluk yaşayacak büyük taraftarı olan bir kulüp misyonunda görev almak hep hayalimdi. İnanın Samsunspor hayalim her zaman vardı. Kurtuluş mücadelesinin 100'üncü yılında Hedef Samsunspor ile önce şampiyonluk sonra Avrupa mücadelesi" dedi. 

hoca (4)

"TARAFTAR İTİCİ GÜÇ"

Son olarak Altınordu maçına ve taraftara mesaj veren Eroğlu, şunları söyledi: "10 yıl Altınordu'yu çalıştırdım. Ama olaya duygusal bakmam. Samsunspor penceresinden bakarım. Hedefimiz deplasmandan en iyi şekilde dönmek. Rakibin önemli silahları var. Biz de en iyi şekilde hazırlanıp, oradan en iyi şekilde dönmek istiyoruz. Taraftar desteği çok önemli. Ben her zaman söyledim taraftar baskı değil itici güç olur. Rakip bunu düşünsün derim her zaman. Takımımıza düştüğü anda dahi destek vermelerini istiyorum. Onlara çok ihtiyacımız var. Taraftar desteği futbolcunun performansını üçe dörde katlar"