Arif ARSLAN/ BATMAN, ()- KAHRAMANMARAŞ'ın Elbistan İlçesi'nde Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan Siirtli Recep Sevgili, aynı ilçede görev yapan Cumhuriyet Savcısı Mardinli Derya Batuk ile Batman'da yapılan bir düğün töreni ile dünyaevine girdi.
Aydın'ın Efeler İlçe Kaymakamı İzzettin Sevgili'nin tek erkek oğlu olan 28 yaşındaki Cumhuriyet Savcısı Recep Sevgili ile 27 yaşındaki Cumhuriyet Savcısı Derya Batuk'un düğün törenine Diyarbakır, Mardin, Siirt ve Batman ile çevre il ve ilçelerden 2000'i aşkın davetli katıldı. İş dünyası ile siyasetçilerin katıldığı düğün töreninde konuklar arbane, davul ve zurna eşliğinde gece boyunca halay çekti.
Damadın babası ve Aydın'ın Efeler İlçesi Kaymakamı İzzettin Sevgili, oğlunun düğün töreninde kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür etti. Çiftin bütün yakınlarını düğünde buluşturmak için ortak nokta olarak Batman'da düğün yaptıkları belirtildi.
Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesi'nde yaklaşık 6 ay önce göreve başlayan Cumhuriyet Savcıları Recep Sevgili ile Derya Batuk'un, Adalet Bakanlığı Akademisi'nde eğitim görürken tanıştığı öğrenildi.
 
FOTOĞRAFLI