AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ve Trabzon Milletvekili Adayları Süleyman Soylu, Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan Günnar, Nihat Tosun ve Salih Cora ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.
Düzköy ilçesinden başlayan ziyaretler Çarşıbaşı, Tonya, Vakfıkebir, Şalpazarı ve Beşikdüzü ilçeleriyle devam etti. Revi ve Milletvekili Adayları ilçe ziyaretlerinde esnaf ve vatandaşla bir araya gelirken sonrasında ilçe teşkilatlarındaki milletvekili aday tanıtım toplantısına katılarak partililerle bir araya geldiler. İlçe ziyaretlerinde açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Haydar Revi, “İlçe ziyaretlerimize hız kesmeden devam ediyoruz, gittiğimiz her ilçede hem vatandaşlarımız hem de teşkilat mensuplarımız çok yakından bizlerle ilgileniyor. Partililerimizin heyecanı ve enerjisi bizleri mutlu ediyor. Trabzon’daki hedefimiz 6-0’a ulaşarak hem Başbakanımıza hem de Cumhurbaşkanımıza mahcup olmayacağız inşallah. Hedefimize ulaşmada teşkilat mensuplarımıza önemli görevler düşmektedir. Birbirinden değerli adaylarımızla birlikte Yeni Türkiye ve Yeni Trabzon için gece gündüz çalışacağız, vatandaşlarımızla tek tek ilgileneceğiz, Trabzon’da gidilmedik yer çalınmadık kapı bırakmayacağız” dedi.
BİZE HER YER TRABZON VE BİZE HER YER TÜRKİYE
Partililere seslenen Trabzon Milletvekili Adayı Süleyman Soylu ise “Yeni Türkiye yolunda ikinci yarı başlıyor. Şimdi büyük bir yolculuğa çıkıyoruz ve bu yolculuğa çıkarken nereden geldiğimizi de unutmuyoruz. Türkiye 13 yılda büyük bir güce ulaştı. Trabzon’a dokunmadık alan bırakılmadı, Türkiye büyüyor ve Trabzon’da büyüyor. Bize Her Yer Trabzon olduğu gibi Bize Her Yer Türkiye, bu büyük bir anlam ve öz güven ifade etmektedir. Trabzon’da büyük müjdelerle geliyoruz, bugüne kadar Trabzon’a devrim niteliğinde işler yapıldı, biz bu devrimleri devam ettireceğiz ve bizden sonrakilere emanet edeceğiz. Trabzon’da çok çalışacağız ve güzel hizmetler yapacağız” şeklinde konuştu.
Teşkilat mensuplarına konuşma yapan Trabzon Milletvekili Adayı Muhammet Balta ise “Birlik ve beraberlik içinde ekip ruhuyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sizlerin ilgisi ve desteği bizleri motive ediyor, teşekkür ediyorum” derken, milletvekili adayı Ayşe Sula Köseoğlu ise “Trabzon Aşkıyla sizlerin Ayşe’si olarak çıktığım bu yolda verdiğiniz destekler için teşekkür ediyorum ve Trabzon’daki hedefimiz olan 6-0’a hep birlikte ulaşacağız” diye konuştu.
Teşkilat mensuplarına çok önem verdiklerini belirten Trabzon Milletvekili Adayı Adnan Günnar ise “Başarımızın sırrı dün olduğu gibi bugünde teşkilatlarımızdır. Sizlerle hep beraberdik ve sizlerle beraber Yeni Türkiye ve Yeni Trabzon hedefimize Allah’ın izniyle ulaşacağız” ifadelerini kullandı.
Trabzon Milletvekili Adayı Prof. Dr. Nihat Tosun ise partililere yaptığı konuşmada “Türkiye’de ve Trabzon’da devrim niteliğinde yapılan hizmetlerin devamı için 7 Haziran Genel Seçimlerini başarıyla geçmemiz gerekiyor. Trabzon üzerine düşen görevi geçmişte olduğu gibi bu genel seçimlerinde de yerine getirecektir. Allah yar ve yardımcımız olsun” şeklinde konuştu.
İlçe teşkilatı ziyaretlerinde teşkilat mensuplarına seslenen milletvekili adayı Salih Cora ise “AK Trabzon kadromuzla beraber ilçeleri arşınlamaya devam ediyoruz. Bu ziyaretlerimiz devam edecektir. İlçelerimizde gidilmedik mahalle bırakmayacağız. Yeni Trabzon’u hep birlikte tesis etme yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Kadın ve Gençlik Kolları olmak üzere bütün partililerimizle birlikte 7 gün 24 saat çalışacağız” ifadelerini kullandı.