TRABZON (AA) - Türkiye Kupası 2. turunda deplasmanda Yeşil Bursa'yı 3-1 yenen Spor Toto 2. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon'un menajeri Mustafa Özbalıkçı, rakipleri karşısında rahat bir galibiyet elde ederek kupada bir üst tura yükseldiklerini söyledi.

Özbalıkçı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kupa maçlarının "enteresan" geçtiğini belirterek, "Alt lig takımlarının üst lig takımlarını elediği zamanlar da oluyor. Biz de bir alt ligde mücadele eden bir ekiple karşılaştık. Hocamız bu müsabakada bugüne kadar kadroda yer vermediği bazı oyuncuları da oynatarak, performanslarını gördü. Bir anlamda iyi oldu, en azından gelecek haftalarda bu oyuncularımızın da kadroya ilave edilmeleriyle takımda bir derinlik oluşacak" diye konuştu.

Karşılaşmada iyi bir futbol ortaya koyduklarını ifade eden Özbalıkçı, "Yeşil Bursa karşısında rahat kazandık. Oyun kontrolü maçın başından sonuna kadar elimizdeydi. Baskılı ve istekli oynayarak turu geçen taraf olduk. Önemli olan gruplara kalmak. Gruplara kalmamız için atılacak bir adımımız daha kaldı. O adımı da atarak başarılı olacağımıza inanıyorum" ifadesini kullandı.