TRABZON (AA) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden 1461 Trabzon'un teknik direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, "Takımımız gurur duyulacak bir takım, herkesin bu takıma inanmasını istiyorum" ifadesini kullandı.

Hamdi Zıvalıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, dün Ahmet Suat Özyacızı Stadı'nda ağırladıkları Körfez İskendurunspor'u 2-1 yenmekten dolayı mutlu olduklarını belirterek, rakipleri karşısında çok önemli bir galibiyete imza attıklarını söyledi.

Kazanmanın çok güzel bir duygu olduğunu ifade eden Zıvalıoğlu, "Maçın kolay olmayacağını biliyorduk. Ligin sonlarına geldiğimizden dolayı bundan sonra da maçlar zor olacak. Çünkü her takımın kendine göre hedefleri var. Körfez İskenderunspor da çok iyi mücadele etti. Fakat biz kazanmayı çok istedik. Kazanmaya çok ihtiyacımız vardı. 1-0 önde olduğumuz maçta skora denge gelmesine rağmen, kazanma istediğimizden hiç ödün vermedik" değerlendirmesinde bulundu.

Zıvalıoğlu, maçta oyuncularının yüreklerini ortaya koyarak, son dakikada attıkları golle üç puanı hak ettiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Futbolcularımı alınlarından öpüyorum. Takımımız gurur duyulacak bir takım, herkesin bu takıma inanmasını istiyorum. Az bir yolumuz kaldı, önümüzde 6 maç var. Bu kadar çalıştık, bu kadar çaba gösterdik, bu noktalara geldik. İnşallah hedefimize emin adımlarla gideceğiz.''