Muratpaşa Belediyesi, Evde Sosyal Hizmet Merkezi ve evde bakım hizmetinin tanıtımını gerçekleştirdi.
Muratpaşa Belediyesi Evde Sosyal Hizmet Merkezi ile sosyo ekonomik yoksunluk yaşayan engelli ve yaşlı vatandaşlara haftanın her günü 24 saat hizmet verirken, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Evde Sosyal Hizmet Merkezi’nce yürütülen çalışmaların tanıtımı yapıldı.
CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Ahmet Kumbul, Muratpaşa İlçe Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Akcan, yöneticiler, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşların katıldığı etkinlikte konuşan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Amacımız, Muratpaşa’da yaşayanların yaşam kalitesini yükseltmek. Hizmet fotoğraflarla olmaz. Ciddi bir şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaşarak hizmet yapılmalı. Engelli ve yaşlılarımız, Turunç Masamıza başvurarak, 7 gün 24 saat hizmetlerimizden yararlanabiliyor” dedi.
Siyasi görüşü ne olursa olsun tüm vatandaşların kendileri için eşit olduğunu ifade eden Başkan Uysal, “Vatandaşlarımızı bağrımıza basarak hizmet ediyoruz” diye konuştu.
Evde Sosyal Hizmet Merkezi ve evde bakım hizmetinin tanıtımına katılan Hasan Özgezer adlı vatandaş ise, “20 yıldır birlikte yaşadığımız eşim Şengül Güvendiren’in sağlık sorunları için yardım istemiştim. Bizlere gerekli tüm yardım yapıldı. 20 yıldır birlikte yaşamamıza rağmen resmi nikahımız yoktu, nikahımız da kıyıldı. Başkanıma çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal, nikahları 16 Mart 2015 tarihinde kıyılan Özgezer çiftini kutladı.