TYB Kayseri Şubesi tarafından her ay düzenlenen Kitap Tanıtım Günleri Eylül ayın etkinliğinde, dört yazar ve dokuz kitap tanıtımı yapıldı.

Yoğun Burç Kültür Merkezinde yapılan programa Muhsin İlyas Subaşı, Ahmet Sıvacı, Metin Soylu ve Mehmet Kaşlının yeni çıkan kitapları tanıtıldı. Şair ve Yazar Muhsin İlyas Subaşı’nın Şiir Vakti Yayınları arasında yeni çıkan “Gezi Notları”, “Oğuzun Altın Sesi”, “Roman Üzerine Notlar”, “Düşündüğüm Gibi” ve “Aydınlığa Çağrı” isimli eserleri okura tanıtıldı. Ahmet Sıvacı’nın “Zaman Avuçlarımdan Akıverdi” isimli şiir kitabı ile yeni romanı “Dağları Al Basarken” ile Mehmet Kaşlı’nın üçüncü eseri olan “Aşk ve Şiir” adlı şiir kitabı tanıtımda yer aldı. Metin Soylu ise çocukluk hatıralarıyla köyünü anlattığı “babam ve Bizimkiler” isimli çalışması okurun ilgisine sunuldu.

TYB üyeleri, şair ve yazarların katılımıyla gerçekleşen etkinlikte çok sayıda okurda dikkat çekti. Program sonunda yazarlar okurlara kitaplarını imzaladı. Açılış konuşmasını yapan TYB Kayseri Şube Başkanı Selim Tunçbilek, “Kitap Tanıtım Günleri etkinliği ile kitaba ve kitap okumaya dikkat çekmeye çalışıyor. Bu etkinlik her şeyden önce yazar ve şairlerin ilgi göstermesi ile kitabın önemine vurgu yapmak hedefleniyor. Öncelikle yazarların kendi meselelerine sahip çıkmasını ümit ediyor ve bekliyoruz” diye konuştu.

Etkinlik yazarların kitaplarını imzalamaları ile sona erdi.