Gördes Belediyesi tarafından Engelsiz Engelliler Parkı’nda farklı bir çalışmaya imza atılarak renkli şemsiyelerle donatıldı. Belediyenin renkli şemsiye uygulaması ilçe halkının ilgi odağı oldu.
Geçtiğimiz günlerde işletmesine başlanan Engelsiz Engelliler Parkı renkli şemsiyelerle süslendi. Rengarenk şemsiyeler ve çiçeklerle süslenen Engelsiz Engelliler parkı sabah rengarenk şemsiyeleriyle akşam da ışıklandırmasıyla dikkat çekiyor.
Engelsiz Engelliler Parkı’na ve Gördes’e farklı bir güzellik getiren renkli şemsiyeler vatandaşların da ilgi odağı olurken vatandaşlar sık sık renkli şemsiyelerin altında fotoğraf çektiriyor.
Süslemede yüzün üzerinde renkli şemsiye ve çiçeklerin kullanıldığını ifade eden Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, "Engellilerimize, ilçemizin en güzel yerinde güzel bir tesis kazandırarak, engellilerimiz için güzel bir farkındalık oluşturduk. Engelsiz Engelliler Parkımız Engelliler Dayanışma Derneği ve çay bahçesi şeklinde hizmete başladı. Şimdi de parkımıza renkli şemsiye uygulamasıyla yeni bir güzellik kattık. Parkımızın üzerinin bir kısmını rengarenk şemsiyeler ve çiçeklerle kapladık. Vatandaşlarımızdan ’Gördes’e çok yakıştı’ şeklinde olumlu tepkiler alıyoruz. Çalışmayı düşünen ve uygulayan personelimize teşekkür ediyorum." diye konuştu.