KARABÜK (AA) - AK Parti Karabük İl Başkanlığı, partililere iftar yemeği verdi. 

Bir düğün salonunda verilen iftar yemeğinde konuşan AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, 7 Haziran seçimlerinde AK Parti olarak Karabük’te yüzde 49 oranında oy aldıklarını ve bununda her iki kişiden birinin AK Parti'ye oy verdiğinin göstergesi olduğunu söyledi.

Türkiye’nin AK Parti’ye ihtiyacı olduğundan bahseden Kahveci, "Siyasi büyüklerimiz de güzel bir politika ile hükümet kurma çalışmalarına devam edecek. Bizler ne söz vermişsek onu yerine getireceğiz" ifadelerini kullandı. 

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar da Türkiye'nin en büyük partisi olduklarını belirterek, "Seçim çalışmalarında gece gündüz demeden çalıştınız. Bu davaya hizmetimiz devam edecek. Hem bu millette hem de bu ümmete hizmetimiz sürecek. Sandıktan çıkan koalisyon ve sandıktan çıkanda başımızın tacıdır. Milletimiz böyle uygun gördü" diye konuştu. 

İftar yemeğine Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Muhammet Kaya ve partililer katıldı.