Muğla’da yaz sezonu öncesi denetimlerini arttıran Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekipleri, Marmaris, Menteşe ve Fethiye’de düzenledikleri uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 4 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Edinilen bilgiye göre, sokak satıcı olarak tabir edilen uyuşturucu tacirlerinin turizm sezonunda oluşan nüfus hareketliliği fırsat bilerek piyasaya uyuşturucu sürecekleri ihbarı alındı. Menteşe, Marmaris ve Fethiye ilçelerinde 3 ayrı uyuşturucu operasyonunda; 1176 adet uyuşturucu hap, satışa hazır hale getirilmiş 165 gram esrar maddesi, 45 gram sentetik kannabinoid, 12 adet sahte 50 TL, 2 sahte 20 TL ve uyuşturucu içiminde kullanılan 4 düzenek ele geçirildi.
Operasyonlar sonucu gözaltına alınan M.K. H.D. S.O. ve K.K. isimli uyuşturucu tacirleri, emniyette yapılan sorgulamalarının ardından hazırlanan soruşturma dosyaları ile birlikte Adli makamlara sevk edildiler. 4 şüpheli çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.