Türkiye Bölgesel Amatör Ligde bu yıl mücadele edecek olan Adıyaman 1954 Spor Kulübü, ikinci etap kamp programı kapsamında oynadığı hazırlık maçında Afyon Afjetspor’u 2-0 yenmeyi başardı.
İkinci etap kamp çalışmalarını sürdüren Adıyaman 1954 Spor Kulübü, kampta hazırlık maçları yapıyor. BAL Liginde mücadele eden Afyon Afjetspor ile karşılaşan Adıyaman 1954 Spor Kulübü, rakibini Tugay’ın 3. ve 54. dakikada attığı gollerle 2-0 yenmeyi başardı.
Takım olarak ortaya koydukları mücadeleden son derece memnun olduğunu belirten Teknik Direktör Ali Nail Durmuş, “Bilindiği üzere sezon öncesi hazırlamış olduğumuz program kapsamında Bolu’da 15 günlük birinci etap kamp çalışmamızı tamamladık. İlk kamp programımız daha çok kondisyon ağırlıklı geçerken bir hazırlık maçıyla ilk yarı kampımızı tamamladık. Birinci etap kamp çalışmasında aramızda yeni katılan arkadaşlarımızın tanışması, kaynaşması açısından çok olumlu geçti. Üç günlük iznin ardından ikinci etap kamp çalışmamıza başladık. İkinci etap kampımızda daha çok taktiksel ağırlıklı çalışmalarımızı sürdürürken ikinci hazırlık maçımızı oynadık. Hazırlık maçında alınan sonuçların bizim için çok önemli değil, önemli olan takımın ortaya koyduğu mücadele, performans bizim için daha önemli. Takım olarak bugün bunu en iyi şekilde ortaya koyduk ve maçı kazanmasını bildik. Ben bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. Birkaç hazırlık maçı daha oynayacağız ve kampımızı en iyi şekilde tamamlayıp sezonun başlamasını bekleyeceğiz” dedi.