AK Parti Genel Merkezi tarafından organize edilen ’Sandığa Sahip Çıkıyoruz’ Toplantısı 7 Mart 2015 Cumartesi günü saat 14.00’te bütün illerde aynı anda yapılacak.

AK Parti teşkilatlarında 7 Haziran Genel Seçimleri çalışmaları devam ediyor. Teşkilat çalışmaları kapsamında AK Parti Genel Merkezi tarafından tüm illerde, il başkanlıkları tarafından gerçekleştirilecek olan ’Sandığa Sahip Çıkıyoruz’ Toplantısı 7 Mart 2015 Cumartesi günü saat 14.00’te sandık bölgelerinde yapılacak.
Sandık yönetim kurulu başkanı tarafından belirlenen yerlerde yapılacak olan toplantı hakkında bilgi veren AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, "Geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi 22 Haziran 2014 tarihinde gerçekleştirdiğimiz ’Sandığa Sahip Çıkıyoruz’ toplantılarının ikincisini 7 Mart Cumartesi günü saat 14.00’te tüm illerde olduğu gibi ilimizde de sandık bölgelerinde yapılacaktır. 3 ana kademe, 3 Kadın Kolları ve 3 Gençlik Kolları üyelerimizden oluşan 9 kişilik sandık yönetim kurullarının yapacağı bu toplantılar, ‘Yeni Türkiye’nin inşası sürecindeki önemli aşamalardan biri olan 7 Haziran tarihinde yapılacak 25. dönem milletvekili genel seçimlerine hazırlık çalışmasıdır. Düzenlenen bu toplantılardaki amacımız; 9 kişilik sandık yönetim kurullarında eksiklerimiz var mı bunun tespiti yapılacaktır. Varsa eksiklerimiz bunlar tamamlandıktan sonra, sandıklarda görev yapacak müşahitler ve sandık kurulu üyeleri belirlenerek seçim çalışmaları sandık yönetim kurulları üzerinden yapılacaktır" dedi.