PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor’un basın sözcüsü Bülent Uzel, Denizlispor karşısında aldıkları galibiyeti terör olayları nedeniyle şehit olan güvenlik güçlerine adadıklarını söyledi.
Bülent Uzel, Denizlispor karşılaşmasında alınan sonuçtan memnun olduklarını ve bu galibiyetle moral bulduklarını ifade etti. Uzel, "Lige şanssız bir başlangıç yaptık. Ancak bizim kendimize güvenimiz tamdı. Nitekim şansızlığımızı kırarak iyi bir oyunla sahamızdan galibiyetle ayrıldık. Umarım devamı gelir ve iyi sonuçlar alarak camiamızı mutlu ederiz. Denizlispor karşısında aldığımız bu galibiyeti terör olayları nedeniyle şehit olan güvenlik görevlilerimize adıyoruz" dedi.
ADANASPOR BALIKESİRSPOR MAÇININ HAZIRLIKLARINA BAŞLADI
PTT 1. Lig’in 5. haftasında Balıkesirspor ile karşılaşacak olan Adanaspor çalışmalara başladı. Ligdeki kötü başlangıca sahasında Denizlispor’u 2-1 mağlup ederek son veren Adanaspor, bir günlük iznin ardından deplasmanda Balıkesirspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına Osman Yereşen Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı.
Teknik direktör Eyüp Arın nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Isınma hareketlerinin ardından takım iki gruba ayrıldı. Denizlispor müsabakasında ilk 11’de sahaya çıkan oyuncular antrenmanı düz koşularla tamamlarken, diğer futbolcular ise 5’e 2 top kapma çalışması, hücum ve savunma çalışmasıyla antrenmanı sonlandırdı.