Seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili aday adayı Hakkı Atila, AK Parti’nin laf değil, hizmet ürettiğini ifade etti.
AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili aday adayı Hakkı Atila, Ege TV’de yayımlanan ’Siyasetik’ isimli programa konuk oldu. Atila, programda niçin aday adayı olduğunu ve İzmir için düşüncelerini açıkladı. Eğitimci olarak Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde ülkeye hizmet verdiğine dile getiren Atila, 2001 yılında sonra AK Parti saflarında aktif olarak hizmet verdiğine söyledi. Atila, "Tüm önemli önemli değerlerimi bu şehirde kazandım ve aday adayı olarak partime başvurumu yaptım. İzmir’de yerel yönetimin yetersiz olduğunu biliyorum. Kültürel açıdan İzmir hak ettiği değeri almıyor.Diğer turizm şehirlerine göre gerek alt yapımız gerek konaklama yerleri ve sosyal alanlar yeterli değil. Bu sebepten dolayı İzmir’i yaşanacak şehir ve Egenin incisi yapmak için yola çıktım. İzmir’in eksiklerinin neler olduğunu biliyorum. Ak Parti laf hükümeti değil hizmet hükümetidir. Halkımız Ak Partinin hizmet partisi olduğunun bilincinde Konak tüneli, Ankara-İzmir hızlı tren projesi, Sabuncubelitüneli, İzmir-İstanbul otoyolunu bunlara örnek verebiliriz. Yerel yönetimin söyledikleri doğruyu yansıtmıyor.
Atila, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Siyaset vekalet verilen bir mevkiidir. Eğer vekalet alıyorsam ona göre adım atmam gerekiyor. AK partinin birleştirici bir güç. AK parti hizmet hükümeti, sayın başbakanımız gün 24 saattir 1 saatte biz koyalım 25 saat olsun diyen bir hükümet elbet ki desteklenmeli. AK Parti’yi halkımız kabul etmiş ve iktidara getirmiştir. AK Parti halkın partisidir."