Yozgat Asayiş Şube Müdürlüğünden personeli tayinleri çıkan Emniyet Müdür Yardımcısı Hüseyin Demirel ve İbrahim Üney için iftar yemeği verdi.
Grand Ser Otelde düzenlenen iftar yemeğine İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hüseyin Demirel ve İbrahim Üney, Asayiş Şube Müdürü Adnan Afşar ile Asayiş Şube Müdürlüğü personeli katıldı. İftar yemeği sonrası, İl Emniyet Müdür Yardımcıları Hüseyin Demirel, İbrahim Üney ve Asayiş Şube Müdürü Adnan Afşar, tarafından başarılı polisler çeyrek altın ve plaketle ödüllendirildi. Daha sonra polislerin olaylara müdahalesi ve suçluları kısa sürede yakaladığı görüntüler sinevizyon eşliğinde gösterildi.
Birinci sınıf il emniyet müdürlüğüne terfi eden İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hüseyin Demirel, Yozgat’ta çalışmaktan mutluluk duyduğunu personelle birlikte iftar yapmanın ayrı bir mutluluk verdiğini belirterek, “Sizleri canı gönülden tebrik ediyor ve kutluyorum. Tabi ki zor şartlarda bile görev ve sorumluluğunuzun bilincinde olarak görevlerinizi layıkıyla yerine getiriyorsunuz. Sizleri tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum. İşimiz icabı istemeyerek de olsa bazı arkadaşlarımız kırmış ve gücendirmiş olabiliriz. Bütün arkadaşlarımıza ben haklarımı helal ediyorum, onların da haklarını helal etmesini istiyorum” dedi.
Gaziantep’e tayini çıkan Emniyet Müdür Yardımcısı İbrahim Üney’de Yozgat’ta uzun bir süre görev yaptığını belirterek, “Yozgat’ta görev yapmaktan mutluluk duydum ve ayrılma zamanı geldi. Burada kalan bütün arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.