Hakkari ilini temsilen önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan bölge yarışmasında yarışacak olan ekiplere Yüksekova’da faaliyet gösteren Çağatay Group Firması tarafından eşofman desteğinde bulunuldu.
Yüksekova’da faaliyet gösteren Çağatay Group Firması tarafından Yüksekova’daki halkoyunları ekiplerine eşofman desteğinde bulunuldu. Pazar günü Bitlis’in Ahlat ilçesinde düzenlenecek olan Kulüpler Arası Halkoyunları Bölge Yarışması’na katılacak olan Dize Spor Kulübü’nün halkoyunları ekiplerine eşofmanları Sabancı İlköğretim Okulu’nda teslim edildi. Eşofmanları bizzat iki halkoyunları ekibi üyelerine dağıtan Çağatay Group Yönetim Kurulu Başkanı Alkan Çağatay, sporculara başarılar diledi. Çağatay, "Halkoyunları en çok önem verilmesi gereken kültürel faaliyetlerden biridir. Biraz antrenmanları izleme şansı buldum. Her iki ekip de çok iyi hazırlanmış. Biz de bu gençlerimize bir nebze de olsa destek olmak istedik. Umarım her iki halkoyunları ekibimizde bölge yarışmasından birincilikle döner ve Türkiye finaline katılır" dedi.
Eşofman ve giysi desteği nedeniyle Alkan Çağatay’a teşekkür eden Dize Spor Kulübü antrenörlerinden Bülent Oğuz, bölge yarışmasından birincilikle dönmeyi hedeflediklerini söyledi.
Yüksekova Kaymakamı İbrahim Çenet de, iş adamı Alkan Çağatay’a sanata ve kültüre olan desteğinden dolayı teşekkür ederek, bu hafta sonu düzenlenecek bölge halkoyunları yarışmasına katılacak ekiplere başarılar diledi.