TOKAT'ta kaybolan çocuklar gündeme oturdu Türkiye onları konuşuyor. Peki Tokat'ta kaybolan küçük çocuklar; 8 yaşındaki Bayram Erol ve 5 yaşındaki Dursun Kağan Taşçı'dan gelen son haberler neler, durumlar nasıl?
Bugün onlar kaybolalı tam 10 gün oldu ama hala iki küçük komşu çocuğundan ses seda yok. Türkiye tek yürek oldu onlardan gelecek küçük bir habere kilitlendi. Güvenlik güçleri, polis, jandarma, AFAD ekipleri ve vatandaşlar, Kelkit Çayı kenarı ve ormanlık alanlarında günlerdir kayıp çocukları arıyor ama onlardan hala bir ses yok.
TOKAT'TA KAYIP ÇOCUKLAR ANKARA'DA MI?

Gazetevatan'ın dün ortaya attığı göre kaybolan çocuklar Ankara'da görüldü. Ankara'da yaşayan N.G. adlı kadın, kayıp çocukları Ankara Kızılay metrosunda yanlarında yirmili yaşlarda bir adamla gördüğünü iddia etti.

N.G., çocukların panik halinde olmalarının aksine oyun oynar halde olduğunu ve yüzlerinin kirli olduğunu vurguladı. Çocukların yanında olduğunu söylediği ve kırmızı atkısı olan kişinin de rahat tavırlar sergilediğini aktardı.

Tokat'ta kaybolan çocukların aranmasına tekrardan başlandı.


Çocukların yanında yirmili yaşlarda olduğunu tahmin ettiğim, 'taraftar' gibi giyinen ve boynunda kırmızı bir atkı bulunan bir genç adam vardı.



Görgü tanığı, şu iddialarda bulundu: 30 Aralık Çarşamba günü 11:00-12:00 sularında, Ankara Kızılay Metrosu'nda Karanfil Sokak ile Meşrutiyet çıkışı arasında kalan mağazaların olduğu yerdeydiler.

Çocukların yanında yirmili yaşlarda olduğunu tahmin ettiğim, 'taraftar' gibi giyinen ve boynunda kırmızı bir atkı bulunan bir genç adam vardı. Küçük olan çocukla beraber yürüyen merdivenlerden aşağı iniyorlardı. Bu sırada küçük çocuk sürekli yukarı bakıp arkadaşını bekliyordu. Aşağı indiklerinde ben de indim. Yaşı büyük olan diğer çocuk da kısa süre sonra koşarak aşağı indi.
Çocukların yüzleri kir içindeydi ve hareketlerinden oynadıkları anlaşılıyordu.




Atkılı adam, çocuklar oynarken yanlarından uzaklaşınca yanlarına çağırdı. Zorla tutuyormuş gibi görünmüyordu. Çocukların kayıp çocuklara benzerliği çok dikkatimi çekti. Onlar olduğuna inanıyorum, çok benziyorlardı.

Çocukların kaçırıldığı ihtimali ağırlık kazandı

POLİSE ŞİKAYET ETMİŞ
Görgü tanığı N.G., çocukları gördükten sonra 155'e telefonla ihbarda bulunduğunu aktardı. İlerleyen günlerde durumu sorgulamak için tekrar 155'i aradığını söyleyen N.G., polislerin kendisine yazılı ifadesi doğrultusunda kameraların incelenmeye alınacağını söylediğini iletti.

İnternethaber