TRABZON (AA) - Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Zonguldak Kömürspor ile karşılaşacak olan Birlik Nakliyat Düzyurtspor'un teknik direktörü Ömer Ortakudaş, ligde oynadıkları son iki maçı kazandıklarını bildirdi.

Ortakudaş, yaptığı açıklamada, bu hafta şampiyonluğu oynamak için kurulmuş bir ekiple karşılaşacaklarını söyledi.

Sahadan en kötü beraberlikle ayrılmak istediklerini belirten Ortakudaş, "Kupa maçları nedeniyle yorgunluğumuz var.  Bir haftaya birkaç maç sığdırdık. Bahane değil ama tüm zamanımız yollarda geçtiği için Zonguldak'a biraz hazırlıksız gideceğiz" dedi.

Ortakudaş, iyi bir karşılaşma olacağını da ifade ederek, "Puan almaya gidiyoruz. Ligde oynadığımız son iki maçımızı kazandık. Bu hafta da kazanıp, hat trick yapmak istiyoruz. Tek sorunumuz yorgunluk. Rakibimiz Zonguldak Kömürspor da sıkı bir ekip ama onlar da bizim gibi yorgunlar. Bu mücadele iki zor ve yorgun ekibin mücadelesi olacak. Kazanırsak, liderle aramızdaki puan farkını eritmiş olacağız" diye konuştu.

Birlik Naliyat Düzyurtspor’un bir ya da iki haftaya farkını ortaya koyacağını da dile getiren Ortakudaş, "Kupa maçları bitti. Tamamiyle lige döneceğiz. Yeter ki bu hafta kayıp yaşamayalım" ifadelerini kullandı.

Öte yandan sakatlıkları bulunan Gökhan Durmuş ve Burçak Özkanca ile kart cezalısı Raif Gündoğdu'nun da bu karşılaşmada yer almayacağı öğrenildi.