AK Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı olan yürüme engelli Ertuğrul Uğraşan, engellileri temsilen aday adayı olduğunu açıkladı.
Antalya’nın Demre ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen aday adayları tanıtım programına AK Parti İlçe Başkanı Bayram Arıcı, Belediye Başkanı Süleyman Topcu, Büyükşehir İlçe Hizmet Birimi Koordinatörü Veli Sertbaş’ın yanı sıra 100’ün üzerinde milletvekili aday adayı, meclis üyeleri ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Program öncesinde bir konuşma yapan İlçe Başkanı Bayram Arıcı, “Bugün burada 7 Haziran Genel seçimlerinde milletvekili olacak arkadaşlarımızın belirlenmesi sürecinde tanıtım amacıyla toplanmış bulunuyoruz. Hepimizin bildiği gibi tarihi bir seçime gidiyoruz. Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu önderliğinde güçlü ve yeni Türkiye’nin inşası için önemli bir seçim. Tüm aday adaylarımıza bu zorlu yolda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Konuşmanın ardından her aday adayına kendilerini tanıtmaları için 3’er dakika süre verildi. Tüm aday adaylarının kendilerini tanıtarak, hedef ve projelerini anlattığı programın en dikkat çeken ismi, yürüme engelli milletvekili aday adayı Ertuğrul Uğraşan oldu.
Salona tekerlekli sandalyesiyle katılan ve herkesin dikkatini bir anda üzerine çeken 35 yaşındaki Uğraşan, yaptığı konuşmada, “Üç aylıkken ateşli havale sonucu engelli kaldım. Bugüne kadar kendim ve ailemin ihtiyaçlarını serbest işlerde çalışarak kazandım. Cumhurbaşkanı liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimlerinde aktif görev aldım. Bu kutlu yolda ülkemizi tehdit eden dış güçler, paralel yapılar ile mücadele için, tüm engelli kardeşlerimi de temsil etmek için, Türkiye yolunda ‘Engel’ tanımadan bende varım” dedi.
Üyeler tarafından ayakta alkışlanan Ertuğrul Uğraşan’dan sonra, salona geliş sırasına göre diğer aday adayları kendilerini tanıtmaya devam ettiler.