Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Bahar Şenliğinde, Kurtuluş İlkokulu öğretmeni Pınar Kaya Seçkin’in öğrencileri tarafından hazırlanan ve Bahar Şenliği’nde sahnelenen “Kardeşim Doğa” isimli müzikal oyunu çok beğendi.

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğünü tarafından yürütülmekte olan “Sahne Çocukların” projesi kapsamında yarışmaya “Kardeşim Doğa” isimli müzikalle hazırlanan Kurtuluş İlkokulu 4 P Sınıfı öğrencileri, yarışma öncesi ilk oyunlarını Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in de katıldığı 4’ncü Bahar Şenliğinde sahneledi.

Öğretmen ve öğrencileri kutladı

İzleyicilerin büyük ilgi gösterdiği müzikal sonrası Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, oyunu sahneye hazırlayan Kurtuluş İlkokulu Öğretmeni Pınar Kaya Seçkin ve öğrencileri kutladı. Şahin, öğretmen Pınar Kaya Seçkin’e müzikalin başarılı olduğunu ve çocukların desteklenmesi ve doğru yönlendirilmesiyle gelecekte başaramayacakları hiçbir konunun olmayacağını söyledi ve müzikaldeki başarısı nedeniyle tebrik etti.

Öğrenciler öz güven kazanıyor

“Kardeşim Doğa” müzikalini sahneye koyan ve gitar çalarak oyunun müziğini oluşturan Kurtuluş İlkokulu Öğretmeni Pınar Kaya Seçkin, öğrencilerin bu gösteriyle büyük bir sahne deneyimi kazandığını ifade ederek, "Milli Eğitim Müdürlüğümüzün yürütmekte olduğu Sahne Çocukların Projesi kapsamında sınıfımız 10 Nisan tarihinde sahne alacak. Yarışma öncesi Büyükşehir Belediyesinin 4’ncü Bahar Şenliklerine katıldı. Ekolojik projelerde yoğun görev alan bir okul ve sınıf olarak bizlere böyle bir şans verilmesinden dolayı teşekkür ederiz. Müzikalimizi Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin ve binlerce vatandaş izledi. 21 öğrencimizin oyuncu olarak görev aldığı müzikalimizin 10 Nisan’da yapılacak olan değerlendirmelerde de başarılı olacağına inanıyoruz. Müzikale ben de gitar çalarak eşlik ediyorum. Sınıfımızda ki bütün öğrencilerimizin sahne deneyimi kazanması elbette eğitime ve gelecek yaşamlarında onlarda özellikle öz güvenlerinin gelişmesi açısından büyük kazanımlar sağlayacak. Böyle bir günde bizleri yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin, İl Milli Eğitim Müdürümüz Cengiz Mete, Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yasin Tepe ve Kurtuluş İlkokulu Müdürü Ferhat Davran ile projelerimizde bizimle ortak hareket eden değerli velilerimize teşekkür ediyorum" dedi.