EGE tatilini Marmaris kıyılarında, mega yatı 'Eclipse' ile sürdüren Rus milyarder Roman Abramoviç, bisiklet turu için geldiği iskelede teknenin ipini tutan aşçıya 2 bin lira bahşiş verdi.
Ege'nin koylarını uğrak yeri yapan, İngiltere'nin dev futbol kulüplerinden Chelsea'nin sahibi Abramoviç, mavi tura çıktığı Ege kıyılarında lüks yatı 'Eclipse' ile tatilini sürdürüyor. İş adamının 165 metre uzunluğundaki yatı 'Eclipse', iki gün önce Marmaris'in Hisarönü Körfezi'ne demirlemişti. Ailesiyle birlikte tatil yapan Rus milyarder, 25 bin dolarlık bisikleti ile dün Selimiye'de tur attı. Tekneyle 10 koruma eşliğinde yattan ayrılan Abramoviç, Turgut-Selimiye Karayolu üzerindeki bir restoranın iskelesine yanaştı. Rus milyarder, teknenin ipini bağlayan aşçı Selçuk Günay'a 2 bin lira bahşiş verdi. Daha sonra Turgut ve Orhaniye'yi bisikletle gezen Abromoviç, tekneyle lüks yatına döndü.
Restoranda aşçılık yapan Selçuk Günay, kendisine 2 bin lira bahşiş veren Abramoviç'in teknesiyle iskelede çektiği fotoğrafları Facebook'taki sayfasında paylaştı. muhabirinin telefonla ulaştığı Günay, "Abramoviç, bisiklet turu sonrası restoranımızın önünde bulunan iskeleyi kullandı. Biz ilk önce o olduğunu anlayamadık. Yatından gelen 3 tekne 5 dakikalığına iskelemize demirledi. Kendisi de bisikletle karadan geldi ve tekneye binerek uzaklaştı. İskeleyi kullandıkları için yaklaşık 2 bin lira bahşiş bıraktı. Kendisi restoranımızın sadece iskelesini kullandı, yemek yemedi. Suyunu bile korumaları çantalarında taşıyorlardı. Giderken kendilerini yine beklediğimizi söyledim" dedi.

FOTOĞRAFLI