A MİLLİ Erkek Voleybol Takımımız, 2015 CEV Avrupa Ligi B Grubu'nda Romanya ile yarın ve cumartesi günü Çanakkale Anafartalar Spor Salonu'nda iki maç oynayacak. Karşılaşmaların yapılacağı salonda bugün düzenlenen basın toplantısında konuşan TVF Uluslararası İlişkiler ve Organizasyon Müdürü Nilüfer Shimonsky, "Avrupa Ligi'nin bir ayağına Çanakkale'de ev sahipliği yaptığımız için çok mutluyuz. Çanakkale seyircisini Anafartalar Spor Salonu'da saat 19.00'da başlayacak iki karşılaşmaya da davet ediyoruz" dedi.
CEV Turnuva Sorumlusu Slobodan Milosevic Türkiye'de olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirerek, "Güzel voleybol oynanacağına eminim" diye konuştu.
Milli Takım Menajeri Muhammet Görken ve A Erkek Milli Takım Antrenörü Emanuele Zanini, genç oyuncuların tecrübe kazanmasını hedeflediklerini, galibiyet için mücadele edeceklerini ifade etti.
Romanya Antrenörü Danut Pascu, Türk kurmaylara misafirperverlikten dolayı teşekkür etti. Kaptanlar Caner Pekşen ve Adrian Radu Gontariu birbirlerine başarı diledi.

FOTOĞRAF