Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Berat Kandili nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Taşkesenligil, Berat Kandil’inin Allah’ın lütuf ve mağfiretiyle tecelli ederek biz kullarına bağışlanma kapılarını ardına kadar açtığı, mübarek üç aylar içerisindeki faziletli gecelerden olduğunu söyledi.
Mübarek üç ayların içerisinde yer alan kutsal gecelerden biri olan Berat Kandil’ini idrak ediyoruz. Bu kutsal gece nedeniyle bir mesaj yayınlayan Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Beraat Kandil’inin, Allah katında bağışlanma kapılarının sonuna kadar açıldığı bir gece olduğunu söyledi.
Berat Kandil’inin Allah’ın lütuf ve mağfiretiyle tecelli ederek biz kullarına bağışlanma kapılarını ardına kadar açtığı, mübarek üç aylar içerisindeki faziletli gecelerden olduğunu belirten Taşkesenligil, " Kutsal geceler; iman, ibadet ve düşünce bakımından kendimizi yenilememiz, geçmişimizi muhasebe etmemiz, geleceğimizi manen planlama ve ümitlerimizi tazelememiz için şüphesiz büyük bir fırsattır. Manevi duyguların kuvvetlendiği, sevgi, kardeşlik ve barış duygularının da içten hissedilerek yaşandığı müstesna gecelerimizden Berat Kandil’ini vesile bilerek Yüce Rabbimizden bizleri affetmesini dilemeli, kırgınlıklara son vererek insanların mutluluğu için dua etmeliyiz. Vicdan muhasebesi ve kalp sorgulaması için iyi bir fırsat olacak en güzel cümlelerin en kalbi duygularla Rabbimize ulaştırıldığı, sevgi ve tüm iyiliklerin sınırsız bir şekilde isteneceği bu gece ülkemize ve tüm İslam alemine kutlu olsun. Bu tuyugu düşüncelerle Erzurumlu hemşerilerimizin ve kurum çalışanlarımızın Berat Kandil’ini kutluyor, dargınlık ve kırgınlıkların sona erdiği, fakir ve muhtaçlara yardım elinin uzandığı, paylaşım ve birlikteliğin hayatımıza tam olarak yansıdığı bereketli, huzurlu ve mutlu günler diliyorum" diye konuştu.