İSTANBUL (AA) - Bilfenli öğrencileri, Avrupa Şampiyonu Ampüte Futbol Milli Takımı Kaptanı Osman Çakmak ve takım arkadaşlarını ağırladı.

Bilfen'den yapılan açıklamaya göre, akademik başarıların yanı sıra spor alanlarında da elde ettiği başarılarla adından söz ettiren ve bünyesinde bin 600’ü aşkın sporcusu bulunan Bilfen Eğitim Kurumları, öğrencilerini mesleğinde başarılı olmuş isimlerle buluşturuyor.

Bu kapsamda yapılan etkinliklerden biri olan "Başarı Sohbetleri"nin konuğu Ampüte Futbol Milli Takım Kaptanı Osman Çakmak oldu. Aynı zamanda Bilfen velisi olan Çakmak, takım arkadaşlarıyla birlikte başarı hikayelerini Bilfenli öğrencilerle paylaştı.

Açıklamada kendilerine yöneltilen sorulara samimiyetle cevap veren sporcuların, öğrencilere hayat boyu unutulmayacak tavsiyelerde bulunduğu belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Osman Çakmak, "Bir ayağım gitti diye hayatta asla pes etmedim. Tek ayakla futbol oynanır mı? Evet oynanır. Yeter ki istediğiniz hiçbir şey için vazgeçmeyin. Öğretmenlerinizi dinleyin, onları üzmeyin.” değerlendirmesinde bulundu.