Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve Amasya Milletvekili Ramis Topal, Kartal Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde çalışan 2 personeli altınla ödüllendirdi.
Kartal Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 430 personel arasından en başarılı olan Elvin Korhan ve Muammer Güneşer, yapmış oldukları üstün ve başarılı hizmetlerinden dolayı Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz ve Amasya Milletvekili Ramis Topal tarafından altınla ödüllendirildiler. Kartal Belediyesi yeni hizmet binasının başkanlık katında gerçekleştirilen ödül törenine; Başkan Altınok Öz, Cumhuriyet Halk Partisi Amasya Milletvekili Ramis Topal, CHP Amasya İl Başkanı Hüseyin Duran, Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Medet Kıskanç ve Kartal Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Cengiz Türkmen katıldı. Törende Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan Elvin Korhan ve Muammer Güneşer, ödüllerini CHP Amasya Milletvekili Ramis Topal ve Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün elinden aldı.
Görevlerinde gösterdikleri üstün ve başarılı hizmetleri ile ödül almaya layık görülen Elvin Korhan ve Muammer Güneşer’i tebrik eden Başkan Altınok Öz, “Temiz bir Kartal için el ele verip çalışmalıyız. İşinizin ne kadar zahmetli bir iş olduğunu çok iyi biliyorum. Bu başarının devam etmesi konusunda herkes üzerine düşen görevi yerine getirmelidir. Mesai içerisinde gösterdikleri performans sayesinde işlerinde başarılı oldukları tespit edilen bu arkadaşlarımız, çalışma bölgelerindeki vatandaştan da çok olumlu tepkiler almıştır” dedi.
‘Ayın İşçisi’ seçilmesi kararını aldıklarını belirten Öz, “Üstün başarı, mesai mefhumu gözetmeksizin özveriyle çalışan ve disiplinli iş anlayışı ile arkadaşlarına örnek teşkil eden başarılı işçilerimizi her ay ödüllendireceğiz” diye konuştu.
Törenin ardından Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, CHP Amasya Milletvekili Ramis Topal, Kartal Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Cengiz Türkmen ve işçiler Elvan Korhan ile Muammer Güneşer, toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.