Bilecik’in Bozüyük İlçe Halk Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü dart sporcuları, Türkiye Elektronik Dart Şampiyonasında büyük başarı elde etti. Yıldız erkeklerde Sefa Ateş, genç erkeklerde Yunuscan Yıldırım ve Taner Devrim milli takıma girmeye hak kazandı.
Türkiye Elektronik Dart Şampiyonası, Ankara Dikmen TÜGEF Dart Salonunda yapıldı. Şampiyona Yıldız, Genç ve Ümitler kategorilerinde kadın-erkek ayrı olmak üzere toplam 6 kategoride yapıldı. Şampiyonaya İl Temsilcisi Rüştü Yıldırım ve antrenör Fatma Özgün nezaretinde katılan Bozüyüklü sporcular, yıldız erkeklerde Sefa Ateş, genç erkeklerde Yunuscan Yıldırım ve Taner Devrim şampiyonada gösterdikleri mücadele ve başarılarıyla milli takıma girmeye hak kazandı.
Halk Eğitimi Merkezi Müdür Vekili Rıdvan Güner dart sporcularını başarılarından dolayı kutladı. Güner, "Antrenör ve sporcularımızı başarılarından dolayı tebrik ediyor, desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı’ya teşekkür ediyorum. Sporcularımız Hırvatistan’da yapılacak olan Dünya Elektronik Dart Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecekler. Burada da ilimiz ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyor, başarılar diliyorum" dedi.