Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkan ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.
Geçtiğimiz hafta sonu yapılan seçimlerde yeni başkan ve yönetim kurulu üyelerini belirleyen Nazilli Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Dursun Öztunç, Başkan Vekili Ali Çakır, Yönetim Kurulu Üyeleri; İbrahim Atik, Ayhan Yeşil, Ali Çetinkaya Denetim üyeleri Hasan Acar ve Ramazan Kırca Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a ziyarette bulunarak kendilerini tanıttılar.
Yapılan seçimler sonrası ikinci kez başkan olarak seçilen Dursun Öztunç geride bıraktığımız dönemin değerlendirmesini yaparak yeni dönemde gerçekleştirmeyi planladıkları çalışmalar hakkında Başkan Alıcık’a bilgiler verdi. Başkan Alıcık’ın Nazillideki esnaf odalarına ve kendilerine gösterdikleri ilgi ve destekten dolayı teşekkür eden Öztunç Başkanımız Nazillideki Esnaf odalarının kalkınması için her zaman elinden gelen çabayı göstermiştir. Tüm esnaf odalarımız adına başkanımıza tekrar teşekkür ediyorum”dedi.
İkinci kez başkanlığa seçilen Dursun Öztunç’u ve yeni yönetim kurulunu tebrik eden Başkan Alıcık Esnafların ekonomik hayatın can damarı olduğunu vurguladı. Samimi bir sohbet havasında geçen ziyarette, vatandaşın rahat hizmet alabilmesi için esnafın her türlü olanak ve imkânlardan yararlanması gerektiğin belirten Başkan Alıcık, Belediye ve Belediye Başkanı olarak da ilçede esnaflık yapanların ve odaların destekçisi olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.