Kulüplerinin kurulmasına destek olan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı makamında ziyaret eden Atakum İşitme Engelliler Spor Kulübü, yurt içi müsabakalarda ve olimpiyatlarda derece sözü verdi.
Atakum Belediyesinin katkılarıyla kurulan Atakum İşitme Engelliler Spor Kulübü, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’ya makamında teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. 12 Mayıs İşitme ve Konuşma Engelliler Günü kapsamında gerçekleştirilen buluşmada kulübün sporcuları ve yöneticileriyle bir araya gelen Başkan Taşçı, konuklarıyla ‘işaret dili’ ile konuştu.
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın kulübün kurulması aşamasında kendilerine büyük destek verdiğini ifade ederek teşekkür eden Atakum İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Turgay Kurtgözlü, “Atakum adını taşıyacak kulübümüz ile büyük başarılara imza atacağız. Şu an 10’u milli olmak üzere 50 sporcumuzla Voleybol, Basketbol ve Güreş branşlarında mücadele ediyoruz. İnanıyorum ki katılacağımız tüm müsabakalardan Türkiye birinciliklerini Atakum ilçesine getireceğiz. Bir yandan da 2017 Olimpiyatları için hazırlıklarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, kulübümüzün kuruluşu aşamasında ve yönetimimizin güçlü olması anlamında ciddi destek verdi. Kendisine bu anlamda teşekkür ediyoruz. Kendisi kulübümüzün manevi başkanıdır” diye konuştu.
İşitme engellilerin sportif alandaki başarılarının daha da artması için hiçbir destekten kaçınmadıklarını ifade eden Başkan Taşçı, “İlçemizde kurulan kulübün önemli başarılara imza atacağına olan inancım tamdır. Bu anlamda hiçbir destekten kaçınmıyoruz. Bu sayede sportif alanda ciddi başarılara imza atan işitme engelli sporculara bu başarılarını daha da arttırmaları adına Atakum İşitme Engelliler Spor Kulübü’nü çok önemsiyorum. Bizim verdiğimiz desteklerin, müsabakalarda ve ardından da olimpiyatlarda başarı olarak ilçemize döneceğinden eminim” dedi.
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, daha sonra kulüp yöneticileri ve sporcularıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Yönetici ve sporcularla işaret diliyle konuşan Başkan Taşçı, sporculardan mutlak başarı sözü aldı. Sporcular da Başkan Taşçı’ya yine işaret diliyle karşılık vererek başarı sözü verdi.