Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, camiaya umut dolu mesajlar verdi. Sağlam, "Bir antrenör için istenen tüm şartlar Samsunspor'da var. Biz de Türk futbol tarihine yine adını altın harflerle yazdıracak yeni bir hikayenin başlangıcını yapmak için buradayız" dedi 

BeIN Sports ekranlarında yayınlanan 'Futbolun Şehirleri' durağında bu hafta Samsun ve Samsunspor konuşuldu. Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da, Samsunspor'daki geçmişini ve bu sezonki hedeflerini anlattı. 

TÜM ORTAM SAMSUNSPOR'DA VAR
Teknik Direktör Sağlam, "Bir antrenör için olması gereken tüm ortam Samsunspor'da mevcut. Samsunspor'un benim için çok özel bir yeri var. 35 yaşında bu kulüpte 1 yıllık teknik direktörlük görevi üstlendim. Uzun zaman sonra yeniden Samsunspor ile yollarımız keşişti. Hedefimiz Türk futbol tarihine yine altın harflerle yazdırılacak yeni bir hikayenin başlangıcını yaptık biz. Yıldırım Holding'in desteği ile bunu başaracağımıza inanıyoruz. İnşallah Süper Lige çıktığımızda 6. şampiyon Samsunspor olacak" dedi. 

Salim YILDIZ