CHP Trabzon Milletvekili Adayı Avukat Haluk Pekşen, mücadele ettiği her alanda tuttuğunu koparan birisi olduğunu belirterek, 7 Haziran Genel Seçimlerinde Trabzon’un devrime hazırlandığını söyledi.
CHP Trabzon 1. Sıra Milletvekili adayı Av. Haluk Pekşen, seçim çalışmalarını sürdürüyor. 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlere kadar sıkılmadık el görüşülmemiş vatandaş bırakmamayı hedefleyen Pekşen, CHP’nin Trabzon ve Türkiye projelerini anlatıyor.
Mücadele ettiği her alanda tuttuğunu koparan biri olduğunu belirten Pekşen, "Bunu her zaman kanıtladım. Geçmişimde neler yaptığım ortada, avukat olmama rağmen Türkiye’nin önemli projelerine imza attım. Birçok insana iş ortamı sağladım. Avukat olarak yaptıklarım, milletvekili olarak yapacaklarımın teminatı. Ben öyle 4 yılda bir seçilip gidenlerden olmayacağım. Vatandaşım bana ne zaman ihtiyaç duyarsa hep yanında olacağım. Bana vekaleti verin sonrasını görün. Trabzon’a bundan önce olduğu bundan sonra da hizmet etmek için çalışıyorum" dedi.
"GÖÇ BU KENTTİN GELECEĞİ OLMADIĞINI ORTAYA KOYUYOR"
Pekşen, "Parlamento’ya gönderilecek milletvekillerinin bu kentin sorunlarına, bölgenin sorunlarına hakim olmaları. Bu sorunları parlamentoda çözüm üretecek şekilde takip etmeleri yönünde bir endişe var. Bu yönde çok yakınma alıyorum. İnsanlar şunu söylüyor ’ Bölge 300 bin göç vermiş. Yanlızca Trabzon, Rize, Arvin , Gümüşhane, Bayburt ve Giresun illerimiz inanılmaz şekilde göç veriyorlar. O göç bu kentte geleceğin olmadığını ortaya koyuyor. Geleceğin olmamayışının nedeni bu kenttin seçmiş olduğu milletvekillerinin bu kentte gelecek vizyonu koymamalarından kaynaklanıyor. Bende de bu beklentilerini karşıladıklarını söylüyorlar" ifadesini kullandı.
"20 YILDIR TRABZON VE BÖLGEYLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR YAPIYORUM"
CHP Trabzon 1. Sıra Milletvekili adayı avukat Pekşen, yaklaşık 20 yıldır Trabzon ve bölgeyle ilgili çalışmalar yaptığını ifade ederek, "Bu kenttin sorunlarını çok iyi biliyorum. Yaklaşık 20 yıldır Trabzon ile bölgeyle ilgili çalışmalar yapıyorum. O çalışmaları projelendirecek hale getirdik. Çok ses getirecek. Karadeniz bölgesi yeniden Türkiye’nin lokomotifi, siyaseten sürükleyicisi olacak. Bu anlamda halkın beklentisi umudu çok yüksek, bende bunu karşılamak için elimden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorum. Gece-gündüz yoğun bir çalışma içerisinde devam ediyorum" şeklinde konuştu.
"HEDEFLERİMİZ BELLİ"
Pekşen, bir siyasi birde ekonomik hedefleri olduğunu vurgulayarak, "Ekonomideki hedefim belli. Trabzon, geçmişte Türkiye’nin en önemli illerinden birisi. Trabzon, Dünya’nın ekonomisini yönlendiren 20 büyük şehrinden biriydi. Yüz yıl önce Dünya’nın 50 büyük şehrindendi. Bugün ne yazık ki ilk binine girecek hali yok Trabzon’nun, bu büyük çöküşün temel sebebi siyasetin Trabzon’a yapmış olduğu vizyonsuzluk , kötülüktür. Hiç bir katkıları olmamıştır. Bu şehir sürekli kaybetmiş. 4 yıl içerisinde nüfusun artması ve yeniden ekonominin canlanması için kararlıyız. Bunu başaracağım. Bir daha ki seçimde bu şehir en az 8 milletvekili çıkartacak. Parlamentoda en çok konuşulacak kent Trabzon olacak. Çünkü o kadar iddialı projelerim var, birikimim var. Tuttuğumu koparırım bunu da herkes biliyor. Trabzonlu bu anlamda benden çok şeyler bekliyor. O beklentilerini karşılaşacağım. Hiç kimsenin bundan kuşkusu olmasın" diye konuştu.