Antalya’nın Manavgat ilçesi’nde yol yapım çalışmaları nedeniyle 1 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında toplu taşıma araçlarının Antalya Caddesi ve İbrahim Sözen caddeleri yerine kullanacakları alternatif güzergahları belirlendi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat Koordinatörü İbrahim Büküş, Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ve Toplu taşıma Durak Başkanları ile bir araya geldi. Manavgat Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon Merkezinde gerçekleşen toplantıda geçtiğimiz günlerde başlayan ve devam edecek Ana Cadde ve Bulvar yenileme Projesi çalışmaları sırasında kullanılacak geçici güzergahlar belirlendi. Yapılan istişareler sonucunda, 1 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında toplu taşıma araçlarının Antalya Caddesi ve İbrahim Sözen Caddeleri yerine kullanacakları alternatif güzergahların şu şekilde olması kararlaştırıldı;
KUZEY HATTI: (Oymapınar, Bucakşeyhler, Şelale-Sarılar, Çayyazı ve Yeni Toros)
Çıkış: Doğu Garajı, Zübeyde Hanım Caddesi, Şehit Halil İbrahim Mudul Kavşağından dönüş ile Zübeyde Hanım Caddesi, D400 Karayolu, Demokrasi Bulvarı, Hastane Caddesi.
BATI HATTI: (Side, Hatipler, Ilıca-Kumköy, Gültepe, Evrenseki, Çolaklı, Gündoğdu, Taşağıl)
Çıkış: Doğu Garajı, Zübeyde Hanım Caddesi, Şehit Halil İbrahim Mudul Kavşağı (İmam Hatip) U dönüşü ile Zübeyde Hanım Caddesi, D400 Karayolu, Demokrasi Bulvarı, Yapay Şelale Kavşağı’ndan dönüş ile Demokrasi Bulvarı, Çetin Emeç Caddesi, Sorgun Bulvarı, Hasan Fehmi Boztepe Caddesi
Dönüş: Hasan Fehmi Boztepe Caddesi, Sorgun Bulvarı, Çetin Emeç Caddesi, Demokrasi Bulvarından Güneye dönüş ile D400 Karayolu, Zübeyde Hanım Caddesi, Şehit Halil İbrahim Mudul Kavşağından dönüş ile Doğu Garajı.
MANAVGAT SEYAHAT:
Doğu Garajı, D400 Karayolu, Otogar, Sorgun Bulvarı, Hasan Fehmi Boztepe Caddesi.
Yeni Doğuş, Yeni Çağ ve Sülek Hatları: Doğu Garajı, Zübeyde Hanım Caddesi, Şehit Halil İbrahim Mudul Kavşağı dönüş ile Remzi Güven Caddesi.
PERSONEL SERVİS ARAÇLARI: “Muhittin Ersoy Bulvarı, Sarılar Caddesi, Hastane Caddesi, Demokrasi Bulvarı, D400 Karayolu. Hasan Fehmi Boztepe Caddesi, Sorgun Bulvarı, D400 Karayolu yada Zübeyde Hanım Caddesi, Şehit Halil İbrahim Mudul Kavşağı’ndan dönüş ile Remzi Güven Caddesi bağlantılarını tercih etmeleri gerekmekte olup, söz konusu araçlar Çetin Emeç Caddesi’ni kullanmayacaktır.