MUŞ (İHA) – Muş’un Malazgirt Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy’un eşi Özge Atasoy, Nurettin köyünde vefat eden öğrencisi Ferhat Büyükdağ’ın ailesini ziyaret ederek giyim ve gıda yardımında bulundu.
Malazgirt ilçesine bağlı Nurettin köyünde oturan Büyükdağ ailesini ziyaret eden Özge Atasoy, baba Mikail Büyükdağ’a 13 yaşındaki oğlunun vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Ailenin diğer çocuklarıyla yakından ilgilenerek, gıda ve giyim yardımında bulunan Özge Atasoy, sorunlarını da dinleyip ihtiyaçlarının giderilmesi için üzerine düşeni yapacağını belirtti.
Kendilerini evlerinde ziyaret eden Özge Atasoy’a teşekkür eden baba Mikail Büyükdağ, “Oğlumun vefatından sonra bizleri unutmayıp köyümüze gelerek ziyaret etmeleri bizleri hayli memnun etmiştir” dedi.
Büyükdağ ailesini ziyaret eden Özge Atasoy ise, “Ferhat Büyükdağ benim çok sevdiğim ve çok başarılı bir öğrenciydi. Ferhat 6. sınıftayken maalesef hayata veda etti. Vefatı bizleri derinden etkilemişti. Vefatından dolayı duyduğum üzüntüyü tarif edemem. Bende taziyelerimi bildirmek için aileyi ziyaret etmek istedim. Allah Büyükdağ ailesine sabır versin” dedi.