ALAÇAM'DA ŞOKE DEN OLAY

Samsun'un Alaçam ilçesinde bulunan Alparslan Aile Sağlığı Merkezi'nde duyanları şoke eden bir olay yaşandı. İddiaya göre merkezde görevli doktor, yerine başka biri görevlendirilince, kurumda bulunan odalara ait kapı ve asma tavanları 'kendisine ait' olduğu gerekçesi ile söktü.

SATMAK İSTEDİ

Alaçam Alparslan Aile Sağlığı Merkezi'nde görevli R.D isimli doktor, iddiaya göre yerine görevlendirilen doktor A.K'ye kapı ve asma tavanı 8 bin 500 TL'ye satmak istedi. Doktor A.K ise eşyaların devlet malı olduğunu belirterek, bu teklifi kabul etmedi. 

KAPILARI VE ASMA TAVANI SÖKTÜ, MUTFAK EŞYALARINI KIRDI

Alaçam Alparslan Aile Sağlığı Merkezi'nde görev yapan R.D isimli doktor ise gece saatlerinde kapıları ve asma tavanı yerinden sökerek ilçeden ayrıldı. Sabah saatlerinde yeni görev yerine giden doktor A.K ise aile sağlığı merkezinde karşılaştığı manzara karşısında şok geçirdi. Merkezde bulunan kapılar ve asma tavanların söküldüğünü, mutfak eşyalarının da kırıldığını gören doktor A.K, durumu Sağlık İl Müdürlüğü'ne bildirdi.

KENDİ BÜTÇELERİNDEN YAPIYORLAR

Edinilen bilgiye göre aile sağlığı merkezlerindeki hekimlerin sözleşmeli çalıştığı, puanına göre boş olan başka bir kuruma gönderilebilineceği, iç düzenlemeleri de kendi bütçelerinden yaptırdıkları öğrenildi. 

Haydar ÖZTÜRK

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.