İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı nedeniyle bugün bazı yolları kademeli olarak trafiğe kapattı. Emniyet güçleri resmi törenlerin yapılacağı Vatan Caddesi’nde geniş güvenlik önlemleri aldı.
Tören hazırlıkları Vatan Caddesi’nde sabahın erken saatlerinde başladı. Caddeye bağlanan tüm yollar trafiğe kapatılırken, emniyet güçleri giriş ve çıkışlarda geniş güvenlik önlemleri aldı. Hazırlıklara destek veren bir polis helikopteri, törenin yapılacağı alanı havadan kontrol etti. Bomba konusunda özel eğitimli bir polis köpeği ise tören alanında verilen komutlarla birlikte arama yaptı.
Öte yandan trafik ekipleri, kapatılan yollar noktasında bekleme yaparak sürücülerin kullanabileceği alternatif yol ve güzergahlara ilişkin bilgiler verildi.
TRAFİĞE KAPATILACAK CADDE VE SOKAKLAR
İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan duyuruda tören sebebiyle kapatılan yollar şu şekilde açıklandı; Topkule ve Mahmutbey Köprüsü, Mahmutbey Yolu ve Topkule arası, Vatan Caddesi, Oğuzhan Caddesi, Topkapı, Edirnekapı Kavşağı ve Vatan Caddesi Kesişim Noktası, Mahmutbey Köprüsü ve Sultançiftliği Kavşağı arasında kalan yol.